Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Atu Consulting
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Exista in cadrul organizatiei o tema de interes sau un topic „fierbinte”, care doriti sa ajunga la toti membrii echipei si sa fie folosit imediat?

Din perspectiva neurostiintelor:

Aprofundarea unui subiect din mai multe perspective ajuta la stabilirea mai facila de legaturi intre informatia noua si informatiile deja existente in memoria de lunga durata.

Invatarea aceluiasi continut din mai multe perspective asigura o intelegere mai buna si o mai mare siguranta in aplicare.

Dezbaterea unor teme impreuna cu specialisti si experti in domeniu contribuie la dezvoltarea unei gandiri mai critice si o intelegere mai robusta a subiectelor discutate.

Pentru a putea intelege un subiect in profunzime, alegem sa il abordam din mai multe perspective. Combinam observarea, analiza, emotiile si actiunea, aducand continutul trainingului mai aproape de practica, intr-un timp scurt. Altfel spus, folosim modalitati diferite (specifice celor 4 stiluri de invatare) pentru a aprofunda aceeasi tema.

Sunt programe de 8 ore in care un subiect este abordat din 4 perspective diferite, pentru fiecare dintre stilurile de invatare.
Din Gura in Gura